12 kwietnia, 2024

Eko-Okna S.A. kolejny raz triumfują w Rankingu Buildera 2024

NAGRODY

Eko-Okna, lider produkcji stolarki otworowej w Europie, otrzymały certyfikat „Gwiazda Rankingu Buildera 2024” w kategorii największy wzrost przychodów. To wyjątkowe wyróżnienie potwierdza zaangażowanie firmy w ciągły rozwój i innowacje technologiczne.

9 kwietnia br. w hotelu Bellotto w Warszawie odbyło się wręczenie certyfikatów „Gwiazda Rankingu Buildera”. Tytuł ten przyznaje redakcja miesięcznika „Builder" oraz firma doradcza PwC Polska wraz z Dun&Bradstreet, których celem jest analiza kondycji polskiego budownictwa, perspektyw rozwoju oraz promocja firm budowlanych osiągających spektakularne sukcesy.

Eko-Okna w pełni zasłużyły na to wyróżnienie. Zaprezentowaliśmy imponujący wzrost przychodów w okresie analizy danych finansowych z lat 2018-2022. Nasza strategia biznesowa i innowacyjne podejście do produkcji stolarki przyniosły nam nie tylko sukces finansowy, ale także prestiżową pozycję w branży budowlanej – mówi Marzena Bauerek, kierownik działu marketingu Eko-Okien.

Uroczystość wręczenia certyfikatów poprzedziły debaty poświęcone sytuacji i perspektywom dla firm oraz całej branży budowlanej.

Agata Paszek
Specjalista ds. PR