05 lutego, 2024

Eko-Okna z nagrodą za najlepsze stoisko na targach BUDMA 2024

nagrody

Podczas zakończonych kilka dni temu targów w Poznaniu firma otrzymała statuetkę Złotego Akanta. Na imponującym stoisku o powierzchni 200 m2 odwiedzający mogli zobaczyć flagowe produkty: system przesuwny COR Vision, bramę garażową INFINITI Thermo, a także obrotowe drzwi wejściowe Pivot.

Statuetką Złotego Akanta nagradzane są stoiska najlepiej zaprojektowane i przygotowane do realizacji strategii marketingowej firmy podczas targów. Wyróżniające się i dobrze przemyślane stoisko zdecydowanie ułatwia pracę i ma kluczowe znaczenie dla pozytywnego efektu marketingowego wynikającego z udziału w targach.

Każde targi to ogromne organizacyjne przedsięwzięcie, w które zaangażowane są różne działy firmy. – Działamy zgodnie z naszą strategią marketingową. Zarówno całe stoisko, jak i każdy detal są przemyślane, omówione z zespołem i spójne z komunikacją naszej marki – mówi Marzena Bauerek.

Eko-Okna na tych targach mogły pochwalić się największym stoiskiem

Dużym zainteresowaniem odwiedzających cieszyły się drzwi Pivot, a także system COR Vision z szybą Planibel Dark Grey. Sukcesem firmy jest również fakt, iż stoisko było odwiedzane nie tylko przez dystrybutorów, ale i przez dostawców. – Cieszymy się ze spotkań i rozmów, które odbyły się w zeszłym tygodniu w Poznaniu. Energia, z jaką wróciliśmy, za każdym razem pokazuje nam, że nic nie zastąpi spotkań „na żywo” – przekonuje Marzena Bauerek.

Najlepsze stoisko

Stoisko Eko-Okien to efekt kilkumiesięcznej intensywnej pracy projektantki. Tym razem, jak zawsze, wszystko było dopięte na ostatni guzik. – Nasze stoisko przede wszystkim ma być miejscem spotkań z naszymi klientami i dystrybutorami, a także, oprócz prezentacji flagowych produktów z naszej oferty, oddać filozofię, jaką się kierujemy. To dbałość o relacje biznesowe, środowisko i rozwój – przekonuje Marzena Bauerek.

Agata Paszek
Specjalista ds. PR